torstai 20. syyskuuta 2012

Sataa sataa ropisee..

No eihän se ilo auringonpaisteesta kauaa kestänyt, eilen illalla jo satoi ihan reippaasti eikä loppua näy. Ei paljon huvita hevosia tuonne ulos kuravelliin laittaa seisomaan. Meidän vanhempi kissa viettää yönsä ulkona ja taas sai aamulla todeta että onpas meillä urakkaa taas tälle päivää. Se on pitkäkarvainen ja loistava tarttumapinta takiaisille. Nyt kun on vielä näin märkää niin takiaiset takkuuntuvat turkkiin oikein kunnolla ja tulee kunnon vanupalloja. Niitä me nyt sitten varmaan nypitään pitkin päivää irti ja kummatkin tykkää minä ja kissa...
Tässä kuva herra kissasta viime keväänä.
 
 


Meidän toinen kissa on nyt 4,5 kk ja viettää yönsä minun vieressäni nukkuen. Aamuyöstä sille iskee vauvatuskohtaus ja se pusekee nenua minun nenuuni, eikä auta vaikka kuinka piiloutuu peiton alle se kaivautuu sinnekin. Tämä vauvaelämä on tälläistä. Laitetaan nyt kuva siitäkin ettei tule "sisaruskateutta"
 
Nämä aamupäivät on niin ihania kun muu perhe on töissä ja koulussa. Saa ihan omassa rauhassa puuhastella. Illat meneekin sitten kaikkeen muuhun. Me olemme muuttaneet maaliskuun lopulla kotitalooni ja täällä on kaikki vähän rempallaan. Itse talossa olemme nyt saaneet pintaremontit lähes kaikki tehtyä, mutta nuo vanhat ulkorakennukset ja pihat ja ja ja.. tätä se nyt on varmaan sitten niin kauan kun jotain pystytään tehdä. Purkutuomion alla on osa vanhasta navetasta ja vanha talo. Tällä hetkellä kuitenkin ykkösprojektina on tallin kunnostus eli yksi iso karsina jaetaan kahdeksi pienemmäksi karsinaksi poneille. Sitten vielä vähän lisäeristystä yhteen ulkoseinään. Ensi kesänä on sitten vuorossa sen katon uusiminen. Tarhat pitää kunnostaa talvikuntoon, sekin tulee nopeammin taas kun uskookaan. Mutta nyt ulos, aurinko pilkistää!

2 kommenttia:

  1. minullakin on uusi blogi jota saa käydä kurkkaamassa http://tinttinen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurkattu, ollaan nyt sitten molemmat ihan "vihreitä" tässä jutussa =D

      Poista